Welcome to MonaVie!

DRINK IT, FEEL IT, SHARE IT!


Jus Mona Vie Jus Paling Berkhasiat Dengan 19 Jenis Buah-Buahan Yang Kaya Dengan Anti-Oksidan. Jus Mona Vie Menjadi Makanan Kesihatan Anda Serta Dapat Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Secara Semula Jadi. Dapatkan Jus Mona Vie Sekarang! Hubungi Abdul Hadi Bin Abd Aziz (019-3636164) untuk keterangan lanjut. Atau layari www.share2u.my/ibnuaziz83. PENGEDAR DIPERLUKAN!!

Home

Tuesday, August 23, 2011

TESTIMONI PENGGUNA JUS MONAVIE -All Over the World

Testimoni2 di bawah ini di terjemah dr bhs inggeris kepada bhs melayu.. harap dpt fhm ada yg diterjemah. Pengguna2 di bawah adalah dari serata Dunia. 


Saya seorang jururawat berusia 56 tahun bekas yang telah mengalami masalah sakit belakang yang kronik dan sciatica rendah sejak saya 29. Apabila saya diperkenalkan dengan MonaVie saya pada suntikan morfin (30 SKM 5 sehari) dan oxycontin 40 SKM (3 hari). Saya perhatikan dalam tempoh seminggu bahawa tahap kesakitan saya telah berkurangan sebanyak 80% dan saya menggunakan sukar morfin dan telah dikurangkan oxycontin hanya 1 hari. Saya rasa lebih baik dalam diri saya sendiri dan kemurungan itu mengangkat, saya juga tidur seperti bayi.Saya hanya mendapat satu botol pada satu masa dan selepas botol ke-3, saya berlari keluar dan mendapati diri saya tanpa apa-apa MonaVie. Tahap sakit saya dalam tempoh 2 hari kembali ke normal yang kira-kira 8 pada skala sepuluh. Saya memanjat dinding.Saya berdering Michael dan dia menghantar saya 2 botol daripada MonaVie merta oleh kurier ekspres. Saya mengambil 60 mls dan yang telah ditetapkan dan di dalam ruang 2 jam kesakitan saya telah berkurangan sebanyak 80%. Saya mengambil 60mls lain dan dalam masa satu jam saya sakit percuma. Tak perlu dikatakan saya kini mempunyai memastikan bekalan yang berterusan.Juga ucapan terima kasih kepada Marilyn untuk memberikan saya botol pertama daripada MonaVie. Hadiah anda dan MonaVie sesungguhnya telah mengubah hidup saya.
 

Susan Allen Melbourne Australia

Artritis seolah-olah berjalan dalam keluarga saya, dan saya mula mempunyai kekakuan dan kesakitan pada sendi-sendi saya apabila saya berada di lewat saya 30-an. Saya 61 sekarang, dan untuk beberapa tahun kebelakangan ini kesakitan telah berterusan dan semakin teruk di pinggang dan pinggul saya. Perut saya terlalu sensitif bagi kebanyakan ubat preskripsi, jadi pada hari-hari yang paling teruk, saya biasanya mengambil Ibuprofen dan pada dasarnya belajar untuk hidup dengan mencederakan pada setiap masa. Sakit belakang wakened saya berkali-kali pada waktu malam dan menjadikannya sangat sukar untuk mendapat bergerak pada waktu pagi. Anak saya memujuk saya untuk mencuba jus 'Acai Active Blend', walaupun saya tidak percaya untuk seketika, ia mungkin boleh membantu. Berikutan arahan, saya minum 1 oz. dua kali sehari, dan kehairanan saya, sakit pinggang hanya PERGI selepas hanya 5 hari. Pada masa saya selesai satu botol, sakit pinggul pergi juga. Saya kini merupakan pelanggan untuk seumur hidup! Selain dari kegembiraan tidak berada dalam kesakitan malar, saya dapati mempunyai banyak lebih banyak tenaga dan perasaan yang indah kesejahteraan. Saya berjaga berjaga-jaga dan lebih lagi daripada sebelumnya, dan saya dapati diri saya melakukan banyak perkara yang saya tidak dapat dilakukan sebelum ini. Dan saya tidur jauh lebih baik daripada yang saya telah dalam tahun-tahun.
 

Janet Karshner California

Saya berumur 47 tahun dan "Mama En" untuk tujuh belas tahun. Saya adalah seorang juruelektrik sebelum itu. Saya telah mempunyai lutut buruk selama lebih sepuluh tahun dan saya tidak fikir saya boleh bekerja sebagai juruelektrik lagi. Kerja datang sepuluh kilometer dari rumah saya dan saya membuat keputusan untuk mencubanya. Saya mendapat dua hari Blend Active Acai saya selepas saya memulakan tugas yang baru dan yang sia-sia untuk mengatakan saya sakit dan menyakitkan pada masa itu. Hari kedua saya mendapat dari tidur adalah hari pertama saya mendapat jus. Saya mempunyai metabolisme yang cepat dan saya fikir produk tersebut akan mula bekerja dengan cepat. Saya tidak menjangkakan tahap tenaga, dan saya tidak sangka lutut saya untuk berhenti menyakiti; tetapi pagi itu saya telah mengambil dua auns dan dalam masa kurang daripada dua jam lutut saya telah berkurangan, otot saya ditarik di belakang saya malam sebelumnya telah memudahkan, dan saya terkejut. Beberapa hari berikutnya atau dua, saya menyedari bahawa otot di sebelah kanan saya, yang selalu sangat ketat dari pinggang saya ke atas leher saya, telah dilonggarkan. Dan itulah sebabnya saya berasa begitu baik. Saya memberitahu kawan saya bahawa sama ada jus atau kerja telah membuat saya berasa ini baik, dan saya tidak fikir ia adalah kerja. Projek ini telah peralihan kedua dan ketiga dan saya tidak fikir saya akan membuat setiap hari tanpa jus 'Acai Active Blend'. Running paip dari tangga 16 kaki dan melakukan semua kerja di atas kepala anda, anda tidak dapat membayangkan apa lutut saya, belakang dan bahu akan berasa seperti tanpanya. Tetapi saya mempunyai tenaga yang lebih daripada apa yang saya ada dalam 20 tahun dan belakang dan bahu saya tidak menyakiti saya, tidak mempunyai setiap langkah naik dan turun tangga membunuh lutut saya. Saya kagum, yang tidak mudah dilakukan.
 

Nama dirahsiakan

Saya berusia 54 tahun, dan kerja saya yang digunakan untuk memerlukan perjalanan yang banyak dan juga berdiri di atas kaki saya melalui hari yang sangat panjang. Kira-kira 6 tahun yang lalu, saya menjadi sedar kebas menjadi lebih buruk dalam kedua-dua kaki dan bengkak yang serius yang pergi setengah jalan sehingga anak lembu kaki saya. Mencari cara untuk membendung keadaan yang membimbangkan ini, saya memulakan regimen kecergasan tetap berjalan, hiking, ski dan aktiviti fizikal yang lain dengan acara olahraga terutama yang ketat setiap 90 hari. Walaupun ini dan stoking sokongan yang baik mengawal bengkak sedikit, ia tidak berbuat apa-apa sama sekali untuk kebas. Ia berkembang tampak dari kaki saya ke tengah-tengah kaki saya kepada kura-kura kaki. Saya boleh berjalan berkaki ayam di dalam salji dan tidak merasa sejuk. Ia seolah-olah aku membawa dua pengayuh kayu mati di tengah-tengah kaki saya. Takut sejauh mana rasa kebas ini mungkin kemajuan, saya bersedia untuk mencuba 'Acai Blend Aktif,' tetapi benar-benar tidak menjangka ia akan menjadi penyelesaian. Saya minum 2 oz. pada waktu petang, 2 dengan makan malam dan 2 pagi berikut. Dalam tempoh 12 jam, saya dapat merasakan sensasi yang mula kembali ke kaki saya. Itu hanya 3 minggu yang lalu, dan saya gembira dengan keputusan. Saya boleh MERASA tekstur stoking saya sekali lagi. Saya dapat merasai kedutan di mereka. Saya boleh tersinggung jika saya puntung kaki saya atau langkah pada batu kerikil. Saya boleh berbaring di tempat tidur dan merasa lembaran menyentuh kaki saya bukan rasa seolah-olah saya tidak MEMPUNYAI mana-mana kaki. Saya mengalami kelegaan yang besar dari tekanan ketidakpastian mengenai semua ini. Dua oz. 'Acai Blend Aktif,' dua kali sehari kini sebahagian daripada regimen kesihatan tetap saya. Satu lagi perubahan ketara telah tabiat saya perking diri saya dengan kopi. Biasanya, saya telah minum periuk 3-4 setiap hari. Sekarang, saya minum hanya 3-4 cawan sehari. Keinginan untuk kopi ketara berkurangan serta-merta, mungkin kerana mempunyai lebih banyak tenaga semula jadi dan tidak lagi perlu berterusan "pick-up."
 

Don Thomas Colorado
 

Saya telah dibelenggu oleh sakit di buku lali selama berbulan-bulan. Sebagai seorang peminat joging, kesakitan terhad keupayaan saya untuk berjoging jarak jauh seperti saya digunakan pada masa lalu. Selepas anak perempuan saya, Avril memperkenalkan saya kepada 'Acai Blend Membenarkan', saya telah wowed oleh kesannya. Kini, saya boleh pergi untuk tetap saya jogs dan melakukan 10km saya tanpa takut sakit. Rakan-rakan saya juga telah mengulas mengenai berapa cepat saya berjalan hari ini. Terima kasih kepada produk, saya tidak perlu memberi sukan kegemaran saya.
 

Yeow Teck Sim Singapura
 

Selepas hidup gaya hidup yang aktif selama bertahun-tahun, saya mendapati diri saya tiba-tiba menghadapi masalah 3 tahun yang lalu, kira-kira ketika aku bertaubat 60. Dalam kedua-dua kaki, saya telah membangunkan sesuatu yang dinamakan faciitis plantar. Doktor saya berkata ia adalah disebabkan oleh air mata atau keradangan dalam ligamen yang panjang, rata yang pergi dari tumit ke kaki. Biar apa pun sebabnya, ia sangat menyakitkan, dan kemudian membawa kepada mengarah tulang di kedua-dua tumit. Walaupun dengan ubat preskripsi dengan Tylenol di antara, ia begitu sakit sehinggakan teruk saya tidak dapat berdiri di singki dan mengupas 4 kentang. Terdapat relief tidak walaupun di katil apabila berbaring kesakitan berubah dan berasa seperti seseorang sedang memandu ais memilih ke belakang saya. Bersama-sama dengan ini, saya mula menderita dengan apa yang dirasai seperti sakit saraf sciatic dari belakang rendah ke kaki. Kemudian, nampaknya dari mengaut daun yang terlalu banyak, saya berakhir dengan hak bahu "beku", dan walaupun dengan pukulan kortison, masih sakit dan hanya menggunakan terhad lengan itu. Seolah-olah menambah penghinaan kepada kecederaan, perkara yang sama berlaku ke bahu kiri saya, jadi saya hidup dalam kesakitan yang berterusan dan tidak mempunyai tidur malam yang baik dalam tiga tahun pepejal. Sehingga saya mula minum tonik 'Acai Active Blend' dari Amazon. Saya mengambil salah satu auns, dua kali sehari, dan menjelang akhir hari KEDUA, sakit pada asasnya pergi. Mana-mana. Saya positif tidak percaya. Ini adalah Hari 21, dan saya tidak merasakan ini baik di bertahun-tahun!
 

Lynda King Texas
 

Saya seorang wanita berusia 52 tahun Alaska yang hidup dengan rasa sakit yang bermula dari sederhana dan sangat teruk untuk sebahagian besar hidup saya, bermula dengan sendi dan migrain dan sakit walaupun sebagai anak muda. Kecederaan yang pelbagai melalui tahun telah meninggalkan saya dengan cakera yang dimampatkan blindingly menyakitkan di leher saya, kawasan bilah bahu dan belakang rendah. Kira-kira 10 tahun yang lalu, saya telah didiagnosis dengan artritis di belakang dan sendi saya, dua tahun kemudian dengan radang kandung lendir di pinggul saya. Kepala saya sakit otot kaki didiagnosis sebagai fibromyalgia. Saya telah menghabiskan nasib pada doktor, ujian perubatan dan terapi fizikal. Lebih lebih komplikasi dari depressants anti-doktor memberi saya dalam usaha untuk mengawal tekanan yang mendalam saya telah jatuh ke. Rasa sakit itu tetap, hanya sebahagiannya dilepaskan oleh pelbagai patch Lidoderm, hari dan berehat dadah malam otot, tembakan di leher saya dan kembali, Vioxx, Celebrex, Ibuprofen, Tylenol, Amerge untuk migrain, serta satu dekad cuba literal berpuluh-puluh remedi herba, jus, dan lain-lain aktiviti fizikal saya yang sangat terhad. Malah, melakukan kerja-kerja rumah yang rutin atau mengangkat cahaya yang dikemukakan saya selama dua hari pada satu-satu masa dengan sakit seksa yang amat besar. Saya juga menghadapi kesukaran tidur kerana sakit. Hari saya mula minum the'Acai Active Blend 'kira-kira 7 minggu lalu, saya berhenti SEMUA sakit dan ubat-ubatan relaxers otot. Menjelang hari ketiga, saya mendapati diri saya RUNNING tangga berbanding dengan berhati-hati trudging mereka. Kini, saya boleh lakukan Apa-apa yang saya mahu lakukan! Saya boleh mengangkat tangan saya di atas kepala saya. Saya boleh membengkok dan menyentuh lantai. Saya tidur dengan baik dan rasa yang hebat apabila saya bangun. Saya boleh vakum lantai dan mop dapur tanpa apa-apa kesan yang buruk. Saya juga boleh bergerak perabot sekitar! Pada masa lalu apabila saya mendapat lapar, tahap gula dalam darah saya turun begitu rendah sehingga saya menjadi sangat cepat marah. Yang tidak lagi berlaku, yang membuat suami saya sangat gembira! Saya telah LIFE saya kembali, dan saya menikmati dengan sepenuhnya! Terima kasih, 'Acai Blend Aktif!'
 

Joy McGhan Alaska
 

Setelah terselamat serangan jantung pada bulan Jun 2004 adalah lebih penting daripada yang pernah yang saya menjaga badan saya dengan memakan makanan yang betul dan bersenam setiap hari dan banyak rehat. Sejak bermula 'Acai Active Kisar beberapa minggu yang lalu atas syor kawan baik saya, di samping mempunyai tenaga meningkat semasa latihan, dan secara keseluruhan kurang sakit dan kesakitan, saya dapati saya tidur seperti bayi - yang terbaik yang saya telah tidur pada tahun-tahun! Apakah perbezaan tidur malam yang baik kepada kesihatan umum dan kesejahteraan.
 

Kevin Freeman Sydney
 

Nenek saya 74 tahun, dan selama 10 tahun yang lalu mempunyai kesakitan yang berterusan di belakang, lutut, pinggul dan tangan daripada artritis reumatoid. Selama tiga tahun sekarang, beliau telah menggunakan kerusi roda kerana kesakitan telah berkembang terlalu buruk bagi dia untuk berdiri atau berjalan. Jarinya bengkok, dan mana-mana pergerakan tangan pada semua kesakitan disebabkan sengit. Dua bulan yang lalu, Nenek berhenti mengambil semua ubat preskripsi kerana mereka membuat sakit beliau. Dia menggunakan Ibuprofen hanya untuk sakit, dan ia tidak membantu banyak. Saya sangat dekat dengan nenek saya dan ia telah melanggar hati saya untuk melihat beliau dalam kesakitan dan tekanan yang mendalam, telah kehilangan semua harapan yang pernah mempunyai kehidupan yang sekali lagi. Dia pernah menjadi sangat aktif, perniagaan yang dimiliki sendiri, menikmati berkebun dan mempunyai banyak anak-anak kasih sayang dan cucu. Dan kita merasakan kita akan kehilangan HER serta - beliau jarang sekali meninggalkan rumah bagi apa-apa, walaupun aktiviti keluarga. Semalam, saya mengambil botol 'Blend Active Acai' kepada nenek saya, menumpahkan 2 oz. ke dalam gelas dan merayu dia minum. Pada mulanya dia enggan, mengatakan bahawa tiada apa-apa jua yang dia tidak pernah cuba melakukan apa-apa yang baik. Saya terus merayu, dan akhirnya dia bersetuju. Kemudian kami hanya duduk bersama-sama dan berbual-bual, dan tidak lebih dari SATU jam kemudian, Grandma tiba-tiba mula untuk mencerahkan. Beliau berkata dia tidak faham mengapa, tetapi dia rasa lebih baik dan kesakitan seolah-olah hendak meninggalkan rumah. Kemudian dia mula bergerak tangannya, bereksperimen dengan mereka. Kami berdua terkejut apabila dia mula menggerakkan ibu jari beliau di dalam bulatan - sesuatu yang dia tidak mampu untuk melakukan dalam bertahun-tahun. Seperti yang dia berpindah tangan dan jari, muka seluruh Ingatlah. Dia tidak percaya bahawa dia sebenarnya melakukan ini dan TERPAKSA sakit NO. Selepas tahun kegelapan, tiba-tiba dia telah HARAPAN lagi. Sekiranya saya tidak duduk di sana dan menyaksikan ini diri saya, saya tidak dapat percaya. Saya balik ke rumah dan menangis air mata kegembiraan. Seluruh satu keluarga kini mempunyai ibu dan nenek mereka kembali. Apabila saya memanggil dia pagi ini, dia berkata, dia mahu untuk memerintahkan lebih banyak jus, dan kami mula membuat rancangan untuk menanam beberapa bunga di taman itu - bersama-sama. Kehidupan yang dia fikir adalah lebih kini perempuan. Lagi. Anda boleh tidak mungkin tahu bagaimana bersyukur saya untuk produk yang mengagumkan ini.
 

Cassie Anthony Utah
 

Selepas kehilangan kaki untuk kanser pada tahun 1959 apabila saya berusia 16 tahun, kira-kira 36 tahun kemudian, saya relearned ski dan berlumba dua tahun dengan Taman Musim Sejuk Kurang Upaya Pasukan Ski. Kemudian, saya mula bersaing "kepala-up" di Gunung Rocky Masters dengan rakan-rakan saya yang berkaki dua. Musim 1999/2000, saya memenangi Gabungan Keseluruhan dan Piala Rocky dalam Zaman Kelas VII, merealisasikan impian zaman kanak-kanak. Selama lebih daripada 45 tahun Saya hidup dengan "kesakitan hantu" yang sering dikaitkan dengan kehilangan anggota, yang memperlihatkan sebagai pin dicucuk sempit "kaki." Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, saya mengalami sakit pinggang begitu sengit bahawa baru-baru ini saya tidak mampu untuk mengikat tali kasut. Setelah menyemak saya sinar-X dan MRI, pakar bedah otak yang menasihatkan: 1) suntikan kortison, 2) saraf potong, atau 3) sukar keluar. Dengan sakit belakang yang agak reda pada bulan Januari 2005, saya skied di Austria dan Itali tetapi tanpa kuasa dan daya tahan beberapa tahun yang lalu. Kemudian saya mula minum jus 'Acai Active Blend' dari Amazon, 2 oz. dua kali sehari. Selepas hanya dua minggu, sakit belakang saya hampir tidak ketara! Di samping itu, kuasa kembali dalam ski saya, paha saya tidak sakit selepas hari ski yang panjang, lutut saya tidak lagi sakit dan klik dan tahap tenaga saya lebih tinggi untuk perlumbaan tahun TERBAIK saya. Yang lebih menakjubkan, "sakit hantu" Saya telah tinggal bersama selama beberapa dekad telah lenyap! Saya telah berubah tiada unsur-unsur lain regimen peribadi saya dan atribut kesihatan saya jelas lebih baik dan kualiti kehidupan untuk jus 'Acai Active Blend'.
 

Forrest Colorado
 

Kira-kira satu tahun yang lalu berikutan kemalangan, saya telah membangunkan sengit, 24 jam sakit artritis di jari telunjuk kanan saya dan kesakitan juga teruk di pinggul kiri saya. Saya tidak berani sentuh jari, dan kerja-kerja rumah biasa (seperti membuka jar) hampir mustahil bagi saya. Walaupun saya suka bekerja di kawasan saya, sakit pinggul begitu teruk walaupun 30 minit dari berkebun memaksa saya berbaring di atas rumput dan menunggu kesengsaraan kepada reda untuk terus untuk setengah jam lain menguji ketahanan saya. Saya mula meminum 'Acai Active Blend' dan dalam masa hanya beberapa hari mula melihat pergerakan lebih. Digalakkan, saya terus minum satu auns dua kali sehari. Setiap hari kesakitan berkurangan lagi, dan pergerakan menjadi lebih mudah. Ia adalah betul-betul 6 minggu hari apabila saya bangun dengan kesakitan TIDAK sama sekali. Tiada! Saya juga boleh menekan jari saya dan bergerak tanpa wincing. Kemudian datang hujung minggu lalu ujian BESAR kerana saya mengetuai di luar untuk beberapa kerja meter musim bunga. Saya gembira untuk mencari saya dapat bekerja selama 6 jam terus mana-mana tanpa rasa sakit sama sekali di pinggul atau tangan saya. Terima kasih kepada jus ini mengagumkan, saya tidak lagi merasa seperti saya mendekati 60 besar!
 

Susan Batemen South Carolina
 

Saya sangat aktif - ke dalam terjun udara, ski, dan sukan yang lain, ditambah dengan telah keluar kerja dan fanatik mengangkat berat sepanjang hidup saya. Kemudian saya mengalami kecederaan bahu, merosakkan cuff alat pemutar. Oleh kerana kesakitan yang melampau, selama lima bulan, saya tidak dapat untuk melakukan SEBARANG jenis mengangkat di bangku simpanan atau bangku cenderung. Saya datang dari keluarga seluruh rakyat kecergasan, dan tidak mampu untuk bekerja di luar telah meninggalkan satu lubang yang besar dalam hidup saya. Kemudian saya mula meminum jus 'Acai Active Blend', dan dalam masa hanya DUA minggu, saya kembali menarik balik berkuat kuasa sepenuhnya, seolah-olah tiada pernah berlaku ke atas bahu saya. Saya benar-benar kagum. Tahun yang lalu, saya gunakan untuk bangsa Motocross, dan kini saya berasa begitu baik, saya telah membuat keputusan untuk kembali ke dalamnya lagi. Malah, baru-baru ini saya mendarat keras di belakang saya cuba melompat triple 75 kaki pertama saya dan takut saya berkecai kedua-dua buku lali. Mereka bengkak, tetapi bukan hampir setakat mereka pada masa lalu dengan keseleo yang lebih kurang. Saya yakin 'Acai Blend Aktif' ialah apa yang disimpan radang dan membantu mempercepatkan pemulihan.
 

Michael Moore Colarado
 

Saya bekerja untuk John Hancock Life Insurance selama 30 tahun, 16 pasukan terakhir sebagai pengurus Puerto Rico 's am. Bermain golf dan nyanyian adalah perkara-perkara yang saya paling dinikmati dalam kehidupan. Pada tahun 1991 (14 tahun yang lalu), saya telah didiagnosis dengan penyakit Parkinson, dan perlahan-lahan kesakitan dan gegaran menjadi lebih teruk dan banyak disekat bermain golf saya. Pelbagai kesan lain kesan-kesan penyakit dan / atau sampingan ubat yang dibuat saya agak tertekan, dan saya tidak merasa seperti menyanyi lagi. Saya telah sakit teruk di bahagian belakang dan sendi (selalunya kepada Percoset) saya, dan saya telah dijadualkan untuk pembedahan untuk merawat cakera berpecah-belah di belakang saya. Saya juga tidak boleh tidur tanpa melatonin, dan saya terpaksa mengambil Citrucel setiap hari untuk mengekalkan saluran usus saya bekerja. Kemudian sahabat karib memperkenalkan saya kepada 'Acai Blend Aktif,' dan saya berasa lega yang hampir serta-merta dalam sendi dan belakang saya. Ia kini 9 minggu kemudian, dan saya pada dasarnya bebas kesakitan. Gegaran lebih dikurangkan. Saya juga tidak perlu lagi untuk mengambil melatonin tidur, dan saya tidak lagi perlu Citrucel. Tahap tenaga saya lebih bertambah baik. Yang lebih menarik, saya bermain golf seberapa kerap yang saya ingin, dan saya menyanyi sekali lagi - kerana saya MERASA seperti menyanyi! Aku melihat doktor saya semalam, dan beliau hairan pada pembalikan atau pengurangan banyak gejala saya. Beliau kemudiannya dikurangkan sebanyak 1 / 3 tiga Parkinson's kawalan ubat-ubatan Saya telah mengambil - Stalevo, Sinemet dan Mirapex. Beberapa kawan-kawan saya yang telah mula minum 'Acai Active Blend' juga mengalami hasil yang luar biasa dalam tempoh yang singkat.Ini benar-benar merupakan tonik yang menakjubkan!
 

Miguel Rodriguez Puerto Rico
 

Bagi 25 tahun yang lalu, saya telah dimiliki dan dikendalikan goldsmithing saya sendiri dan perniagaan reka bentuk barang kemas, menggunakan tangan kanan saya untuk mencari rezeki. Dua tahun yang lalu, saya jatuh di teater dan teruk terkehel siku kanan saya. Rasa sakit itu menyeksa untuk beberapa waktu, kemudian secara beransur-ansur bertambah baik. Walau bagaimanapun, lengan saya terus mengganggu saya semasa saya bekerja, dan jika saya bergolek di sebelah kanan saya pada waktu malam, rasa sakit itu cukup menggugah saya. Saya mula berasa agak digalakkan untuk berfikir lengan saya tidak pernah sembuh sepenuhnya dan saya hendak hidup dengan dengan cara yang lain dalam hidup saya. Kemudian saya mula meminum 'Blend Aktif Acai', 2 oz, dua kali sehari. Pada akhir hari kedua, rasa sakit itu benar-benar pergi. Saya akhirnya dapat menikmati tidur malam yang penuh, setiap malam! Apabila saya berlari keluar tonik yang mengagumkan ini, dan pergi selama seminggu tanpa, kesakitan mula kembali lagi. Ia kini sebahagian daripada regimen kekal saya! Saya telah tan lebih tenaga berbanding sebelum ini, dan kulit saya lebih lembut - anda Harus suka! Salah satu kesan yang lebih menarik ... sebagai ibu tunggal dengan banyak tanggungjawab, saya memutuskan tidak ada masa untuk lelaki dalam hidup saya hanya tertumpu kepada tugas-tugas di tangan. Well ... Saya kini mempunyai masa yang agak sukar memberi tumpuan!! Mari kita hanya mengatakan bahawa Berry Acai 's kononnya Viagra kesan nampaknya tidak terhad kepada lelaki itu!
 

Holly New Mexico
 

Saya didiagnosis dua tahun lalu sebagai gangguan neurologi yang dipanggil myasthenia gravis (sama keadaan Aristotle Onassis). Ia banyak menjejaskan keupayaan saya untuk berjalan atau berdiri tanpa jatuh serta memegang ke atas perkara-perkara tanpa menjatuhkan mereka. Kebanyakan masa saya menderita dengan wawasan dua kali, mata saya agak kebawah, dan saya terpaksa berhenti kerja korporat saya - Saya hanya tidak mempunyai tenaga untuk melakukan kerja saya, dan rawatan perubatan menuntut banyak masa. Malah pergi ke pusat membeli-belah menjadi-kerja yang besar kepada saya. Saya cuba penjagaan tradisional serta remedi alternatif, namun keadaan yang diadakan cengkaman ke atas saya. Tekanan memburukkan gejala. Rawatan Immunoglobin saya mengambil pada kos $ 3500 per botol (rawatan penuh adalah sembilan botol pada kos $ 31,500) sepatutnya untuk membantu tenaga saya, tetapi membantu sedikit. Bagi tempoh masa yang saya telah di kerusi roda, kemudian bekerja cara saya ke dalam menggunakan rotan yang 4-serampang, maka rotan yang tunggal, dan akhirnya mula berjalan. Enam bulan lalu, saya menjalani pembedahan besar (dada kereseng) untuk mempunyai kelenjar timus saya dibuang, doktor yang berkata akan "menetapkan segala-galanya" dan mengembalikan tenaga saya. Saya terus menunggu untuk tenaga yang akan datang, tetapi ia tidak. Kemudian 3 bulan yang lalu, saya mula meminum 'Blend Acai Aktif,' satu auns, dua kali sehari, dan dalam masa 3 hari, saya merasakan keajaiban yang telah berlaku. Saya mula menjalankan setiap pagi, hampir menjangkakan otot saya untuk memberi - tetapi mereka tidak! Beberapa hari kemudian, saya menyertai gym! Saya rasa seperti saya boleh pergi menari! Tiba-tiba batasan dalam hidup saya PERGI! Tiada wawasan yang lebih dua kali. Tiada lagi agak kebawah kelopak mata. Tiada lagi tersandung, jatuh atau menjatuhkan benda-benda. Saya telah menggunakan sepenuhnya lengan yang paling terjejas. Saya melihat dan berasa hebat. Saya juga boleh RUN lagi! Bulan lepas, saya telah mengambil nieces saya konser musik, dan kami memanjat sepanjang jalan barisan TOP untuk sampai ke tempat duduk kami. Saya hampir tidak dapat percaya saya tidak letih apabila kita sampai di sana. Saya PP bersyukur kerana jus ini. Hidup saya telah diperbaharui!!
 

Dawn Warner Georgia
 

Kakak-in-undang-undang telah jururawat selama 40 tahun di NY, tidak pernah percaya kepada apa-apa yang selain daripada dadah, kerja-kerja di ICU di Brookdale Hospital, Brooklyn NYC. Saya telah menghantar 2 botol 'Acai Blend Aktif' untuk hari jadinya - terhadap kehendak isteri saya (yang berkata beliau tidak akan mengambil). Dia tidak cuba jus selama kira-kira seminggu, jadi Saya merayu kepada dia untuk memulakan meminumnya, dan selepas beberapa hari dia memanggil saya dan RAVED tentang tahap tenaga. Kira-kira 10 hari ke dalam regimen, dia memanggil dan mengarahkan 24 botol untuk jururawat itu kawan-kawan, rakan-rakan dan anak. Ini meniup fikiran saya. Seseorang yang saya tidak pernah menjangka untuk menunjukkan apa-apa kepentingan kini penaja terbesar saya.
 

Leslie Florida
 

Saya berusia 27 tahun, dan kerja saya termasuk telah Hunter limpah kurnia di Colorado untuk kira-kira 8 tahun. Kira-kira 4 tahun yang lalu, saya menyedari saya telah kehilangan perasaan di kaki saya. Berjalan menjadi semakin sukar kerana kebas itu membuat ia sukar untuk mengimbangi diri. Doktor memberitahu saya saya mempunyai diabetes jenis II dan mungkin mempunyai untuk 5-6 tahun. Saya mula 'Blend Acai Aktif' minum pada Januari ke-8, 2005, dan menjelang Mac, saya telah mendapat balik hampir semua rasa di kaki saya. Berjalan adalah semula jadi dan mudah lagi, dan lutut saya tidak retak cara yang digunakan untuk. Saya minum sebanyak sekitar 3 auns sehari. Saya juga memberikan anak perempuan saya yang berusia 5-tahun dua auns sehari 'Blend Acai Asal'. Selepas kira-kira 6-8 minggu, saya mula perasan bahawa dia jauh lebih tenang dan santai. Dia seolah-olah mempunyai suatu perasaan baru kesejahteraan dan ketenangan tentang dirinya dan sedang memikirkan perkara melalui sebelum bertindak ke atas mereka kerana dia hendak dilakukan pada masa lalu. Malah gurunya di sekolah telah membuat komen dan berkata Laree kini mendapat kerjanya dilakukan pada masa, mempunyai kepekatan yang lebih baik dan kurang agresif di taman permainan. Produk ini telah membuat perbezaan yang dramatik dalam kehidupan kita, dan saya akan sangat menghargainya selama-lamanya.
 

Shaun Lawrence Colorado
 

Dua puluh tahun yang lalu, saya telah didiagnosis dengan artritis degeneratif, dan ini tahun lepas, pergerakan saya menjadi sangat terhad. Kesakitan telah menjadi begitu teruk beberapa hari saya tidak dapat mengangkat stepler, tas tangan saya ataupun segelas air. Saya terpaksa berhenti kerja yang memerlukan berdiri. Pada masa saya meninggalkan bangunan selepas kerja, saya akan runtuh dalam kereta saya menangis kerana sakit pinggul menyeksa. Doktor saya kemudian mengarahkan NO kerja untuk saya memerlukan apa-apa kecuali duduk. Namun begitu, selepas hanya 15 minit, saya hanya dapat mengangkat diri dari kerusi, dan kesakitan pinggul yang dibuat berjalan amat sukar serta memalukan. Saya rasa seolah-olah aku hidup dalam gua yang gelap dan hilang harapan. 'Acai Active Blend' adalah produk pertama EVER yang benar-benar kagum saya - dan saya telah mencuba hampir semua. Sebelum saya telah selesai botol pertama, sakit saya langsung pergi dalam orang-orang sendi yang telah begitu buruk. Semangat saya diangkat dengan hebat, dan saya rasa saya akhirnya boleh hidup gaya hidup yang normal. Setelah jus ini kini penting bagi saya sebagai yang mempunyai air untuk diminum! Saya tidak bercanda. Saya mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang telah memainkan peranan dalam membangunkan produk ini untuk saya dan ramai orang di dunia yang akan mendapat manfaat. Tuhan memberkati Anda Semua dari bahagian bawah jantung saya!
 

Patricia Atcheson Virginia
 

Saya adalah "berjalan cedera" sebelum 'Acai Active Blend' datang bersama-sama. Lutut kiri saya telah tulang pada tulang dengan hampir semua tulang rawan hilang sejak pembedahan '80 pertengahan berikut untuk kecederaan lisut. Kemudian dua tahun yang lalu, saya mengalami kecederaan lutut kanan saya dengan loncatan dalam lubang dan teruk mengoyak meniskus. Ini bermakna pembedahan lebih, dan saya akhirnya sebahagian tulang pada tulang di lutut itu juga. Berjalan saya lebih berjalan terkedek-kedek itik, dan aktiviti fizikal saya telah sangat terhad. Doktor berkata saya adalah seorang calon bagi kedua-dua lutut digantikan. Saya juga mempunyai bahu buruk, mungkin artritis atau kerosakan lain, dan boleh mengangkat lengan saya hanya kira-kira setinggi telinga saya. Walaupun dengan ubat sakit antiinflammatory dan preskripsi, saya sering terpaksa mengambil masa sehingga 2000 mg. hari Tylenol, hanya boleh hidup dengan kesakitan. Saya hampir tidak dapat berfungsi dan semakin beransur-ansur teruk. Saya tidak dapat berjalan lebih daripada 5-10 minit pada satu-satu masa. Apabila saya pulang dari kerja, saya runtuh di kerusi saya dan perlu berehat selama satu jam atau lebih sebelum walaupun bergerak. Saya rasa letih kebanyakan masa. Saya benar-benar dapat merasakan perbezaan selepas hanya satu hari minum auns jus yang 'Acai Active Blend', dua kali sehari regimen saya. Dalam masa dua minggu, saya pada dasarnya sakit bebas dan di luar SEMUA ubat buat kali pertama dalam tempoh 20 tahun. Dan saya mendapat kembali pelbagai gerakan di bahu saya - tidak dengan kesakitan pada setiap Ia hanya 3 minggu sejak bermula pada jus, dan hujung minggu lalu saya menghabiskan masa lebih daripada 4 jam bekerja di halaman dan kemudian menghabiskan masa petang dengan cucu saya pada sejarah semula enakmen. Dan lebih banyak tidak itik berjalan terkedek-kedek! Saya mempunyai lebih banyak tenaga, dan kecerdasan mental saya lebih baik.
 

Charlie King Texas
 

Saya berusia 45 tahun, dan apabila saya berada di 30 saya, saya mengalami kecederaan bahu yang berkembang menjadi apa yang doktor yang dipanggil, "Bahu beku." Keupayaan pergerakan saya sangat terhad, dan rasa sakit itu pada bila-bila masa yang tidak tertanggung. Saya tidak pernah mendengar Bahu beku begitu juga carian Google. Apa yang saya pelajari tidak menggalakkan. Tambah ini kepada lutut saya sudah teruk artritis dari tahun sukan ekstrem, dan saya meletak jawatan diri saya kepada kehidupan yang hidup dengan rasa sakit yang berterusan. Kemudian saya mula meminum 1 tonik asli 'Acai Active Blend' dari Amazon, dan keputusan telah benar-benar menakjubkan. Dalam masa kurang daripada dua minggu, saya mendapat lengkap gerakan di bahu saya, dan saya telah hampir TIDAK sakit apa-apa jenis, termasuk di lutut saya. Tahap tenaga saya telah meroket, dan saya rasa lagi seperti yang saya lakukan apabila saya berada di awal saya 30-an.
 

Darrell Utterbacj California
 

Wah, saya teruja! Nenek saya seorang, agak kecewa pada tahun-tahun kebelakangan ini bahawa belakang tangan saya telah membangunkan banyak freckles - "! Umur / bintik hati" Saya tidak suka memanggil mereka saya yang lain "penuaan" isu telah tulang ketuk jari berkembang lebih besar (tiada kesakitan !) dan cincin kegemaran tidak lagi dapat slip pada. Kerana saya telah sentiasa mempunyai tenaga yang tinggi dan kesihatan yang baik, saya tidak mengharapkan untuk mengalami sebarang perubahan kesihatan yang dramatik apabila saya mula minum 'Acai Blend Aktif' dari Amazon kira-kira 3 bulan yang lalu, biasanya hanya 1 oz, dua kali sehari. Ia adalah baik untuk melihat rambut dan kuku saya berkembang lebih cepat, tetapi tidak sehingga pagi ini saya notis bahawa freckles ditakuti dasarnya PERGI! Didorong ke atas, saya berlumba-lumba kepada kotak perhiasan saya - cincin FIT LAGI! Visual, jari saya terdapat lebih tipis, tetapi sekarang saya mempunyai bukti yang positif! Ini adalah sangat mengalu-alukan faedah sampingan! Kebaikan hanya tahu apa yang lain-lain benda-benda yang baik berlaku di dalam tubuh saya!
 

Mary South Dakota
 

Saya muda 63 tahun dan kira-kira 5 tahun yang lalu, mula mengambil pemakanan tambahan. Saya telah menjalankan secara teratur selama tiga dekad yang tinggal dalam bentuk. Selama bertahun-tahun saya bertanding, maka dalam tahun lagi baru-baru ini dikecilkan kepada kuasa yang berjalan empat atau lima batu setiap hari. Untuk membantu dengan sakit artritis dan belakang dan dengan cakera # 4 dan # 5 saya membonjol, saya mula mengambil 3000 mg. harian kapsul tulen Glucosamine pagi saya goncang. Semua ini membantu, tetapi kesakitan berterusan, dan saya terpaksa untuk menyekat aktiviti fizikal saya, malah berjalan saya ... sehingga saya mula menambah 'Acai Active Blend' regimen saya, 2 oz, dua kali sehari. Dalam tempoh 7 hari, kesakitan omelan yang telah meningkat selama bertahun-tahun telah dikurangkan sebanyak 95%. Ia adalah jelas kepada saya (yang datang dari seluruh keluarga doktor dan telah bekerja sebagai pembantu perubatan selama 19 tahun) bahawa Celedrin dan Glucosamine dalam bentuk cecair lebih diserap oleh badan saya. Baru minggu lepas saya pergi untuk beberapa hari dan tidak kena minum 3 dos jus ... dan saya dapat merasakan sakit yang sedikit mulai kembali. Tidak akan pernah saya memberi tonik Amazon saya! Saya kini mendaki UP aktiviti fizikal saya sekali lagi dan tidak lagi mempunyai apa-apa masalah yang melakukan kerja-kerja rumah atau membongkok, mesin basuh pinggan. Saya rasa HEBAT lagi!
 

Duri Arizona
 

Pada umur 65 tahun, saya masih sangat aktif, tetapi untuk beberapa tahun telah sangat sakit sendi lutut saya dan terutamanya tangan dan jari saya. Saya bekerja di dealer auto, dan berulang kali semasa menulis kontrak, jari saya secara literal akan mengunci dan memaksa saya untuk berhenti melakukan urusan pendaftaran. Pelanggan telah dengan hanya menunggu sehingga saya mengurut tangan saya selama 15-20 minit dan akhirnya boleh terus. Setiap kali ini berlaku, kesakitan yang kuat, dan jari saya dikunci dalam kedudukan yang bengkok, seperti yang mungkin anda lihat dengan rheumatoid arthritis yang teruk. Dari HARI PERTAMA SANGAT bahawa saya mula meminum 'Acai Blend Membenarkan', saya tidak mempunyai masalah dengan tangan atau lutut saya, dan sejak hari itu pertama, saya telah benar-benar sakit. Saya tidak boleh mula untuk memberitahu anda apakah perbezaan jus ini dari Amazon telah dibuat dalam hidup saya. Ia produk keajaiban pastikan. Saya juga keluar dan bermain golf 18 lubang beberapa minggu lalu dan berjalan seluruh permainan. Sebelum ini, saya terpaksa menunggang sebahagian cart jalan kerana kesakitan di lutut saya yang sangat buruk. Saya minum 2 oz., Dua kali sehari. Itu dua kali ganda daripada jumlah yang disyorkan, tetapi rasanya yang hebat, dan saya tidak mahu mengambil sebarang risiko!
 

Al Shur Colorado
 

"Saya telah memberitahu anda keputusan indah yang saya mendapat sudah dengan itu MonaVie.Saya didiagnosis dengan artritis kanak-kanak lebih 45 tahun lalu, dan telah mengalami sakit sendi, mempunyai pinggul penggantian, dan kini telah kerosakan yang sangat teruk degeneratif di kaki, buku lali dan lutut saya. Mereka sentiasa bengkak dan sedap dipandang, serta membuat ia sangat menyakitkan untuk berjalan. Saya mengalami sakit yang amat besar melakukan apa-apa aktiviti fizikal, telah berhenti melakukan apa-apa sukan selama lebih 20 tahun, termasuk berjalan, dan kerana bekas bengkak dan merah dan hitam hodoh pada pergelangan kaki dan kaki yang lebih rendah, saya secara terus-menerus dipakai seluar selama bertahun-tahun.Saya mula mengambil MonaVie pada hari Rabu, tengah hari, dan dalam masa 2 jam bengkak di kaki dan pergelangan kaki saya telah hilang. Masih tender sedikit, tetapi tidak bengkak. Pada hari Jumaat, saya mengalami kesakitan walaupun berjalan. Tiada kesakitan dalam shin atau lutut sama ada. Saya benar-benar kagum. Saya telah mengambil sebarang ubat sakit lain sejak Rabu lalu.Dalam masa seminggu saya telah mengalami apa yang saya adalah keajaiban. Saya tidak ingat berasa jadi bebas kesakitan. Selama bertahun-tahun, saya telah mengambil ubat, yang kadang-kadang lega kesakitan dan bengkak, tetapi tidak pernah apa-apa seperti ini. Aku tidak akan menjadi tanpa MonaVie saya. Kehidupan bermula, akhirnya! "
 

Margaret Butler New Zealand

No comments:

Post a Comment