Welcome to MonaVie!

DRINK IT, FEEL IT, SHARE IT!


Jus Mona Vie Jus Paling Berkhasiat Dengan 19 Jenis Buah-Buahan Yang Kaya Dengan Anti-Oksidan. Jus Mona Vie Menjadi Makanan Kesihatan Anda Serta Dapat Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Secara Semula Jadi. Dapatkan Jus Mona Vie Sekarang! Hubungi Abdul Hadi Bin Abd Aziz (019-3636164) untuk keterangan lanjut. Atau layari www.share2u.my/ibnuaziz83. PENGEDAR DIPERLUKAN!!

Home

Saturday, January 14, 2012

Malam Anugerah Monavie dan Pelancaran Monavie Active

Malam Anugerah Penghargaan MonaVie Malaysia dan Pelancaran MonaVie Active

MonaVie dengan bangganya mengumumkan Malam Anugerah Penghargaan yang dinanti-nantikan kini kian tiba, dan semasa acara ini, kami akan meraikan pencapaian anda yang menakjubkan sepanjang tahun yang lepas. Sememangnya, ini merupakan usaha sepasukan MonaVie untuk mencapai kedudukan yang tinggi dan kami sekali lagi mengalu-alukan usaha sepasukan untuk memperoleh pencapaian yang lebih besar lagi.
Malam Anugerah Penghargaan akan diadakan pada Sabtu, 11 Februari 2012. Selain meraihkan pencapaian anda, anda juga akan turut menyertai pelancaran acara MonaVie Active!

Butiran acara adalah seperti berikut:
Tarikh: Sabtu, 11 Februari 2012
Pendaftaran dan Rasa Jus Percuma: 7:00 p.m.–8:00 p.m.
Istiadat Anugerah: 8:00 p.m.–10:30 p.m.
Karnival Jualan MonaVie Active: mulai 10:30 p.m.
Tempat: Kristal Ballroom, Hilton Hotel, Petaling Jaya
Kemasukan: RM25.00 seorang (harga termasuk hadiah kehadiran)

Anda boleh membeli tiket di Pejabat MonaVie Malaysia Bangsar atau dari mana-mana ahli Lembaga Penasihat Pengedar MonaVie Malaysia (DAB) bermula dari 9 Januari, 2012.
Semasa Istiadat Anugerah Penghargaan, kami akan meraihkan para pengedar yang mencapai kenaikan pangkat daripada Star kepada Emerald semasa tempoh kelayakan, 1 Januari 2011 dan 27 Januari 2012 (Minggu 314–369). Sekiranya anda seorang pengedar yang menepati keperluan ini, sila berdaftar dan mengesahkan kehadiran anda dengan menghantar emel kepada Ms. Angeline dalam jabatan pemasaran dan acara di kavithar@monavie.com sebelum 31 Januari, 2012.
Tempat duduk adalah terhad, oleh itu dapatkan tiket anda SEKARANG!

Terima kasih kepada http://www.monavieonthemove.com

No comments:

Post a Comment