Welcome to MonaVie!

DRINK IT, FEEL IT, SHARE IT!


Jus Mona Vie Jus Paling Berkhasiat Dengan 19 Jenis Buah-Buahan Yang Kaya Dengan Anti-Oksidan. Jus Mona Vie Menjadi Makanan Kesihatan Anda Serta Dapat Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Secara Semula Jadi. Dapatkan Jus Mona Vie Sekarang! Hubungi Abdul Hadi Bin Abd Aziz (019-3636164) untuk keterangan lanjut. Atau layari www.share2u.my/ibnuaziz83. PENGEDAR DIPERLUKAN!!

Home

Thursday, October 14, 2010

Kenapa Monavie?


Orang yg kita sayang ikut turutan:

1-Ayah mak
2-Suami isteri
3-Anak
4-Adik beradik
5-Saudara mara
6-Kawan
7-Kerjaya
8-Monavie


Kita sangat2 sayangkan mak ayah kita, nk tanya anda, apa yg telah anda lakukan kepada mereka? adakan anda selalu bw mereka jalan2? tidak?! kenapa? tidak cukup wang bukan?

Kita sayang isteri atau suami kita. Dua2 keluar kerja gelap (pagi buta) dan balik malam (gelap jgk kan). Sayang isteri tp isteri kerja bagai nak gila. Patut isteri kita duk rumak jg anak, jg rumah jag suami elok bukan? kenapa? tak cukup wang bukan?

Kita sayang anak2 kita tp kenapa tak bagi pendidikan yg terbaik, hantar sekolah yg biasa2 je. knp? tak cukup wang kan?

Kita kalau boleh nk tolong adik berdik kita, saudara mara kita kalau ada masalah kewangan kan? tp blh tak? knp tidak? tak cukup wang kan?

Kawan kita pun sm jg, kita tgk dia hidup susah, tp apa pun tak boleh bantu kan. knp? tak cukup wang bukan?

Jadi apa kata kita letakkan monavie di tempat no 1 kita kerja keras, tanam benih dari sekrang dan jaga dgn penuh sungguh, kita tunggu 2 tanuh dari sekarang. apa benih tu akan jadi. samada mati atau tumbuh pokoknya bergantung kepada usaha dan komitmen kita...

renung2kan....

No comments:

Post a Comment