Welcome to MonaVie!

DRINK IT, FEEL IT, SHARE IT!


Jus Mona Vie Jus Paling Berkhasiat Dengan 19 Jenis Buah-Buahan Yang Kaya Dengan Anti-Oksidan. Jus Mona Vie Menjadi Makanan Kesihatan Anda Serta Dapat Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Secara Semula Jadi. Dapatkan Jus Mona Vie Sekarang! Hubungi Abdul Hadi Bin Abd Aziz (019-3636164) untuk keterangan lanjut. Atau layari www.share2u.my/ibnuaziz83. PENGEDAR DIPERLUKAN!!

Home

Thursday, March 22, 2012

Kanser Pembunuh No 2 Di Dunia: 1 hari 1 botol dgn Monavie..

Ada banyak kanser2 yg sgt kita takuti.. sebagai jalan keluar.. kita harus mencegah terlebih dahulu daripada dibiar dihinggapi penyakit ini. di bawah adalah beberapa contoh2 kanser.

Kanser Payu Dara


FAKTA:-
  • 2% daripada pesakit ini berumur kurang daripada 30 tahun.
  • Majoriti penghidapnya berumur antara 40 –  49 tahun.
  • Di Malaysia, 27 orang wanita daripada setiap 100,000 menghidap kanser payu dara.
  • Setiap tahun antara 2,700 – 3,000 kes baru kanser payu dara dikesan.
  • Antara ujian yang digunakan bagi mengesan penyakit ini ialah ujian darah, Fine Needle Aspiration Biopsy (FNAB), Core Needdle Biopsy, ultra bunyi dan mamogram.


Kanser Rahim
Adakah anda sayangkan isteri anda, dan adakah anda juga sayang suami anda??
jadi bagaimana nk atasi kanser ni?? 
adakah tiada apa2 lagi yg boleh kita buat??
Tunggu dulu.. hanya mati tiada ubatnya...


Saya ada beberapa testimoni, dan ini daripada sorang kakak di Sabah, beliau dah wat kajian ke atas pesakit kanser, dan kanser yg dihadapi oleh pesakit itu adalah stage ke empat.. dah kritikal sgt!!

Daripada kajiannya, di dapati bahawa beliau menyarankan para pengguna yg kena kanser apa2 kanser.. habiskan sebotol sehari selama 20 hari!! jadi lebih kurang 2 ribu lebih.. jadi apa yg berlaku pada pesakit tadi..selepas 20 hari.. sel kanser tadi telah tiada totally!!!! MasyaAllah!!!.. jadi benarlah.. sel yg dapat khasiat yg cukup, bukan sekadar membuang sel2 mati, malah membantu membentuk sel2 serta tisu2 yg  baru!!.. jadi anda sakit, jgnlh anda kedekut!!! KESIHATAN ADALAH TIADA HARGA!! .. 

Jadi saya syor jd lah ahli monavie dan beli pakej 6 kotak,.. ada 24 botol semuanya.. beli 2 kotak ungu, 2 kotak merah, dan 2 kotak hijau.. SEHARI SEBOTOL.. INSYA ALLAH..
\

Call saya sekarang untuk sebarang isu.. terima kasih.. Minumlah Monavie untuk kekal Sihat.. InsyaAllah.. 

No comments:

Post a Comment