Welcome to MonaVie!

DRINK IT, FEEL IT, SHARE IT!


Jus Mona Vie Jus Paling Berkhasiat Dengan 19 Jenis Buah-Buahan Yang Kaya Dengan Anti-Oksidan. Jus Mona Vie Menjadi Makanan Kesihatan Anda Serta Dapat Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Secara Semula Jadi. Dapatkan Jus Mona Vie Sekarang! Hubungi Abdul Hadi Bin Abd Aziz (019-3636164) untuk keterangan lanjut. Atau layari www.share2u.my/ibnuaziz83. PENGEDAR DIPERLUKAN!!

Home

Sunday, September 11, 2011

Beza Monavie dan MLM yg lain

Berdasarkan apa yg saya dengar dari kebanyakan orang-orang yg aktif dalam MLM, kebanyakan mereka-mereka yg buat Monavie mendapati monavie memberi bonus yg banyak kepada mereka. Kalaulah dalam MLM yg lain mereka dapat bonus based on PV atau GV, tapi hanya sekali itu sahaja, tapi dalam Monavie, mereka akan dibayar sebanyak mana GV yg terkumpul dari kaki sebelah yg lemah, selagi mana mereka aktif, dibayar setiap minggu dan baki dari kaki yg besar akan di bawa ke mingu hadapan serta bulan hadapan sekiranya masih aktif( maintain sekurang2nya 1 kotak sebulan)..

Jadi saya secara personal mengatakan dalam Monavie sgt2 boleh wat duit... Insya Allah wa bi Iznillah... Doa Usaha Ikhtiar dan Tawakkal... dalam MLM kena positive, persistent, patient, pleasant.. Allah will give us our dreams... InsyaAllah...

No comments:

Post a Comment