Welcome to MonaVie!

DRINK IT, FEEL IT, SHARE IT!


Jus Mona Vie Jus Paling Berkhasiat Dengan 19 Jenis Buah-Buahan Yang Kaya Dengan Anti-Oksidan. Jus Mona Vie Menjadi Makanan Kesihatan Anda Serta Dapat Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Secara Semula Jadi. Dapatkan Jus Mona Vie Sekarang! Hubungi Abdul Hadi Bin Abd Aziz (019-3636164) untuk keterangan lanjut. Atau layari www.share2u.my/ibnuaziz83. PENGEDAR DIPERLUKAN!!

Home

Monday, October 31, 2011

MonaVie dan Sel: Kenapa Badan Kita menjadi SAKIT?

Badan kita terdiri daripada:

Sel
Tisu
Organ
Sistem
Badan

apa akan terjadi bila sel badan kita tidak diberi makan?
Kita hanya memberi PERUT kita makan, tapi kita tidak pernah memberi makan kepada SEL kita!!! Itu sebab badan sentiasa sakit!!!


Jadi, bila sel tidak dapat khasiat, makan tisu akan banyak mati kerana serangan2 bahan kimia yg masuk kedalam tubuh kita, dan membuatkn organ tidak dapat berfungsi ( tu sebab jantung lemah, paru2 xleh pam, buah pinggang kena wat dialisis). Oleh itu, sistem badan tidak betul tidak dapat berfungsi mcm kereta la.. bila injin problem, akhirnya membawa kepada masalah badan.... maka, fikir2kan lah...

Doktor syorkan kita kena minum air 3 liter satu hari, makan 5 biji buah berlainan warnanya.. tapi adakah anda mengamalkannya?? tanyalah diri anda..

Mencegah lebih murah daripada merawat.

Kalu minum 'MonaVie' Anda telah makan buah 19 jns buah yg berwarni warni mcm ini..

jadi belilah MONAVIE!!
Hubungi saya di talian 019-3636164 untuk memesan produk yang berkhasiat tinggi ini!!


*Saya ada terdengar, lepas minum monavie tiba2 ada rasa sakit, ada rasa pening, nk demam dan sebagainya. Untuk pengetahuan para pengguna Monavie, gejala yg sedang anda hadapi bukan lah suatu perkara pelik, tapi itu adalah tanda positif monavie ke atas diri anda. Pasti ada tindak balas kepada badan2 yg banyak masalah, jadi monavie memberi kesan kepada masalah dan cuba untuk membetulkan sel badan anda itu. Kalu amalkan minum sedikit dan ada rasa tindakbalas tambahkan dos pengambilan anda, manakala bg yg amalkan ambil byk cuba kurangkan dahulu. InsyaAllah ia adalah suatu petanda yg sgt baik. Teruskan minum jus Monavie dan mesti ingat bahawa Monavie bukanlah ubat tapi hanya sekadar minum jus buah-buahan tapi bukan sebarangan jus buah yg biasa. Jadi munimlah monavie setiap hari agar kita kekal sihat sepanjang masa InsyaAllah.. Amiiinnnn.. :)

No comments:

Post a Comment